Mutasd meg 
mindenkinek
a zenéd
!

Törj ki a próbateremből
és vidd sikerre a dalaid!

Amiben segítünk...

Minden kezdő előadónak zenekarnak a legfontosabb, hogy zenéi eljussanak a közönséghez. Sok esetben azonban a befutott profik is tanácstalanok a jövőt illetően. Mi ehhez nyújtunk Neked segítséget. Szolgáltatásaink segítenek elindítani saját előadói profilodat, hirdetésekben, közösségépítésben hasznos tanácsokkal látunk el. Már működő, beindított megjelenések átgondolásában és újrapozícionálásában is hathatós támogatást nyújtunk. 

Kiadványaid Apple Music Master Provided partnerként a legjobb minőségben kerülhetnek fel az Apple Music-ra!

Digitális zenei áruházak

Zenéid, albumaid több, mint 150 zenei áruházba (Spotify, Apple Music, YouTube Music, Deezer, Tidal, Amazon, stb.) juttatjuk el úgy, hogy közben a hangfelvételek tulajdonjoga nálad marad. 

Szerzői jogi segítség

Ha még nem rögzítetted az Artisjus adatbázisában szerzeményeidet, vagy ezzel kapcsolatban segítségre van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal. 

Közösségi média

Segítünk közösségi média profilod felépítésében, megadjuk a kezdő lépéseket, elárulunk néhány tippet/trükköt amivel jobb eredményeket érhetsz el. Google Adwords és Facebook/Instagram hirdetésekkel kapcsolatban is segítünk. 

Gyakori kérdések

 • Miért válasszam az MMP Music-ot, hiszen amit csináltok, annak nagy részét én is meg tudom csinálni? 
  Amit ajánlunk, az egy komplett szolgáltatás, amellyel egyrészt rengeteg időt megspórolunk Neked, másrészt mi "kívülről" látunk Téged és a produkciódat, így olyan megjelenésekkel, javaslatokkal segítjük a munkád, amely a legjobban illeszkedik az általad képviselt műfajhoz. Továbbá dalszövegeid minden digitális felületre a zenédhez időzítve kerülnek fel, megjelenésed egységes, hozzád illő, modern és trendi lesz.
 • Ha az MMP Music-ot választom, akkor többszázezer megtekintésem lesz a YouTube-on és többezer követőm a közösségi oldalakon? 
  Azzal tisztában kell lennie mindenkinek, hogy a fenti kérdésre nincs bevált recept. Egy új dal, videoklip, megjelenés nagyon sok tényezőtől függ. A mi segítségünkkel felesleges próbaköröket és rosszul beállított hirdetésekre feleslegesen elköltött pénzt spórolunk meg Neked. Mi azt mutatjuk meg Neked, hogyan építsd az online megjelenésed, hogyan elemezd a visszajelzéseket és milyen lépéseket tegyél az elemzések birtokában. 
 • Mire van szükség, hogy a zeném felkerüljön a digitális zenei áruházak kínálatába?
  Ha nincs még profi hangfelvételed, fordulj hozzánk bizalommal, hangstúdiónk, profi munkatársaink segítenek. Ha van már hangfelvételed és a hangfelvétel tulajdonjoga a tiéd, akkor szerződéskötés után el kell küldened a master file-okat digitálisan, vagy audio CD-t nekünk, valamint a dalokhoz tartozó információkat (albumcím, előadó, szerzők, ISWC-kód, dalszöveg, műfaj, stb.), és a front borító grafikát. 
 • Milyen legyen a kiadvány borítója? 
  Azt javasoljuk, hogy olyan borítót készíts, amelyről kis méretben is könnyen beazonosítható az előadó és a kiadvány. A borító nem tartalmazhat az előadó nevén és a kiadvány címén kívül egyéb feliratokat, mint pl. REMIX, Válogatás, Remaster, Remix stb., ezeket az adatokat meta adatként kell megadni. Ha elakadsz, segítünk, akár a tervezésben is. 
 • Mennyi idő alatt lesznek elérhetőek az átadott dalok?
  Az átadástól számított két héten belül. Természetesen mindenről pontosan tájékoztatunk az átadáskor. 
 • Milyen közönségépítési segítséget tudtok nyújtani? 
  Célközönséget ajánlunk, felületeket és megoldásokat kínálunk, segítünk profilt építeni, videós, grafikus segítséget nyújtunk. A szolgáltatás akár kompletten is megrendelhető, amikor mindent mi csinálunk. 
 • Soha nem volt még bejelentve dalom az Artisjushoz, nem is tudom hogy kell
  Fordulj hozzánk bizalommal, minden lépésben segítünk és tájékoztatunk. 

Kapcsolat

E-mail

Válaszolunk, amilyen hamar csak tudunk

Telefon

Hétfő-péntek 09:00 - 18:00

© Copyright 2010-2023 MMP Music - Minden jog fenntartva!

Built with Mobirise website builder